Kıbrıs

BRTK Müdürü Meryem Özkurt, Genç İşadamları Derneği’ni kabul etti

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Meryem Özkurt, Genç İşadamları Derneği’ni kabul ederek görüştü. Özkurt, BRT’de yayınlanan programlarda gençlerin sesine kulak verildiğini belirterek, gençlere desteğin her zaman olduğu gibi devam edeceğini söyledi.

Orhan Gavani başkanlığındaki Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, sosyal medyanın yaygın kullanımı nedeniyle devlet kurumu olarak gençlere yeterince ulaşamadıkları düşüncesinde olduğunu belirtti.

Gençlerin; BRT’nin kendilerini desteklediğini görmek istediğini kaydeden Özkurt, Pandemi döneminde çok sayıda gençle işbirliği yaptıklarını belirtti. Kendi işini kuran yada atalarından kalan meslekleri devam ettiren gençleri konu alan “Genç İş” adlı programı izleyenlerle buluşturduklarını kaydeden Özkurt, bu programda gençleri teşvik amacı ile videolar hazırlandığını söyledi.

Söz konusu programı dernek ile işbirliği içerisinde devam ettirmek istediklerini kaydeden Özkurt, gençleri desteklemeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Genç İşadamları Derneği Başkanı Orhan Gavani de, konuşmasında, dernek hakkında bilgi verdi.

İşbirliği teklifinden dolayı mutlu olduklarını belirten Gavani, konuyu yönetim kurullarına götüreceklerini söyledi.
Gavani, gençlerin sesinin ve isteklerinin doğru aktarılmasında basının önemine vurgu yaptı.

Gavani, BRTK’nın herkesin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu