Kıbrıs

Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı, Kıbrıs Türk Barolar Birliği ile dostluk maçı yaptı

Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı, Kıbrıs Türk Barolar Birliği ile dostluk maçı yaptı.
Lefkoşa Atatürk Stadyumunda oynanan maçı Meclis Başkanı Zorlu Töre de izledi.

Meclis Futbol takımında Milletvekilleri Oğuzhan Hasipoğlu, Sami Özuslu, Teberrüken Uluçay, Meclis İdari Müdürü Hasan Büyükoğlu ve Yeniboğaziçi Önceki Dönem Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar da yer aldı.

Meclis Takımı kaptanı Hasan Büyükoğlu yaptığı konuşmada böylesine önemli günlerde bir farkındalık yaratıp sporun güzelliklerini paylaşmak adına bu tür organizasyonlara önem verdiklerini söyledi.
Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı da, Barolar Birliği olarak avukatlar arası Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına katıldıklarını ve bu çerçevede Meclis Futbol Takımı sosyal bir faaliyette bir araya geldiklerini dile getirdi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de, konuşmasında Cumhuriyet Meclisi ile Barolar Birliği’nin bir futbol müsabakasında maç yapmasının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Töre şunları kaydetti:

‘Ben de bu maçı başlatmak adına buraya geldim. Dostluklar ve spor aşkı hiç eksik olmasın. Spor yönünde bize ambargo uygulayanlar da utansın. Bu maçın galip geleni dostluk olacaktır.’

Yapılan konuşmaların ardından gençlere Meclis madalyaları ve kupa verildi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, maçın başlama vuruşunu yaptı ve karşılaşmayı da tribünden izledi.

Karşılaşma Meclis Futbol Takımı’nın 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Meclis adına golleri Oğuzhan Hasipoğlu, Hasan Büyükoğlu ve Bekir Tanrıkulu atarken Barolar Birliği’nin golü Yusuf Kahyalar’dan geldi.

Müsabakayı Alper Aligüllü, Mejdi Tezcan ve Mustafa Sezenay üçlüsü yönetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu