Kıbrıs

Gardiyanoğlu ve eşi, Anneler Günü dolayısıyla engelli çocukların annelerini ziyaret etti

Lefkoşa, 12 Mayıs 24 (TAK): Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ve eşi Zeliş Gardiyanoğlu, Anneler Günü nedeniyle engelli çocukların annelerini ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne başvurarak iki engelli çocuğa koruyucu aile olan Emine- Faik Varoğlu çifti ile Gül-Cemal Korkmaz çiftini evlerinde ziyaret eden Gardiyanoğlu, ailelerle sohbet edip, annelere içek takdiminde bulundu.

Ziyaretlerde Gardiyanoğlu’na eşi Zeliş Gardiyanoğlu ile Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit ve  Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri  eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Her iki annemiz de çok büyük bir sorumluluk alarak iki engelli çocuğumuza gönüllü olarak koruyucu anne oldular. Bugün hem annelerimizin Anneler Günü’nü hem de engelli çocuklarımızın Engelliler Haftası’nı kutladık. En büyük engelin her zaman sevgisizlik olduğunu ifade ediyoruz. Anne olmak çok özel fakat engelli bir evlada gönüllü bir şekilde daha özverili daha fedakarca bakan anne olmak çok çok özel.Bu çocuklarımıza gece gündüz demeden, hiçbir karşılık beklemeden, şefkatle ve büyük bir gayretle bakıyorlar. Bu sebeple bu özel annelerimize teşekkür etmek, onların bizler için ne kadar değerli olduğunu hatırlatmak adına çiçeğimizi takdim ettik. Onların nezdinde başta engelli çocukları olan annelerimiz olmak üzere bütün annelerin, Anneler Günü kutlu olsun. Tüm annelerimiz bizim için çok kıymetli, hakları ödenmez.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu