Kıbrıs

TDP heyeti, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’yı ziyaret etti

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, beraberindeki heyetle Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’yı ziyaret etti. Görüşmede, bölgedeki sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, ziyarette Çeler’e Genel Sekreter Nevzat Özkunt, Lefke İlçe Başkanı Turgut Karabetça, Parti Meclisi üyeleri Hasan Özadalı ve Fevzi Karani ile bazı partililer eşlik etti.

Görüşmede ilk sözü alan alan Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Lefke’nin “ilçeleşme” sorununa değinerek, verilen sözlerin yerine getirilmediğini, kapatılan bir mahkemenin geri getirilmesinin bile 6 yıl sürdüğünü belirtti. Kaya, “Halbuki yapılması gerekenler zamanında idarecilerle konuşulmuş ve konsensüs sağlanmıştı. Ancak 4’lü hükümetin bozulmasının ardından her şey konuşulduğu gibi kaldı, Halbuki mantıklı ve gerçekleştirilebilecek projelerdi.” dedi.

TDP Genel Başkanı Zeki Çeler ise kendilerinin sadece seçim zamanı değil her zaman bölgeleri gezerek, toplumun sorunlarını dinlemeyi, bölgenin sıkıntılarını tespit etmeyi yeni dönemde kendilerine bir görev bildiklerini belirterek, projelerini de bu çalışmalardan elde ettiklerini verilere göre şekillendireceklerini kaydetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu